• Tornado GR.4  ''Farewell''

Tornado GR.4 ''Farewell''

  • Revell
  • 03853
  • 1
  • €29,95

Nieuw

Schaal 1:48

Jet met Star-Appeal: Tornado GR.4 "Farewell"

Als u geïnteresseerd bent in moderne militaire geschiedenis, mag u de Tornado GR.4 niet missen. De RAF (Royal Air Force) gevechtsvliegtuigen, die decennialang de operaties van de Britse luchtmacht domineerden. En het is deze jet die nu de harten van slimme modelbouwers naar verheven hoogten brengt! Dit modelvliegtuig brengt alles met zich mee op een schaal van 1:48 die garant staat voor urenlang knutselplezier en mag in geen enkele collectie ontbreken!

Meer dan drie decennia in dienst van hare majesteit

35 jaar lang was de Tornado GR.4 de trots van de Royal Air Force. Toen werd deze eenmalige multi-role fighter met pensioen – zijn opvolger, de F-35, verovert nu de lucht boven Groot-Brittannië.

Bij het afscheid in februari 2019 scheen de lucht boven Oost-Engeland in het diepste blauw toen de laatste straaljagers in een negen mansformatie opnieuw lieten zien wat ze konden.

Veel bezoekers waren dolblij met het zien van de vliegtuigen, en nog meer toen ze het kleurrijke speciale schilderwerk zagen dat het 31e squadron van de RAF aan zijn ster had gegeven om afscheid te nemen: een gouden ster op de staartstaart, die concurreerde met de zon ver boven hem!

Haal deze speciale editie nu bij u thuis!

De Tornado GR.4 "Farewell" staat garant voor ambachtelijk plezier voor experts

De uiterst gedetailleerde modeluitrusting van de unieke Tornado GR.4 multifunctionele gevechtsvliegtuigen met zijn speciale Afscheidsdecoratie (het teken van de 31e van de RAF) maakt indruk met zijn aparte vleugelkleppen en beweegbare draaivleugels. De leeftijdsaanbeveling voor dit vliegtuigmodel met een moeilijkheidsgraad van niveau 5 is 13+.

Het bevat alles om onmiddellijk te beginnen:

  • Geïllustreerde meertalige bouwinstructies met alle details
  • de complete Revell kit Tornado GR.4 Farewell
  • Stickers voor authentieke decoratie

ref. N2939

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed